Help! Vochtproblemen! | Vochtbestrijding Amsterdam Zuid‎

Schimmel op muren, loslatend behang, laminaat dat bol staat en ook nog is een vieze lucht.

Bel direct: 020 244 3657
icon-telefoon

Goedkope Loodgieter Amsterdam

Bel 24/7 020 244 3657

Vochtproblemen? Voor daklekkages en vochtproblemen is Loodgieter Amsterdam Zuid 24uur per dag te bereiken

Vochtproblemen Amsterdam Zuid

Vocht is altijd onder en rondom uw woning aanwezig en kan schadelijke gevolgen hebben voor uw muren en plafonds. Daarnaast is vocht een ideale plek voor ongedierte en schimmels. Wilt u ellende voorkomen? Dan is een isolerende waterkering essentieel. De meest voorkomende oorzaken van vochtproblemen zijn:

 • Hemelwater
 • Wateroverlast onder de woning
 • Condensatie
 • Met de juiste diagnose door onze experts kan het vochtprobleem nauwkeurig en grondig worden aangepakt. Zo bent u snel verlost van uw vochtproblemen.

 

Gevolgen van vochtproblemen

U moet er niet aan denken dat uw muren en plafonds vochtplekken gaan vertonen waardoor uw woning aangetast wordt. Naast dat het slecht is voor uw woning is het ook nog eens erg ongezond om in een vochtige ruimte te leven. Schakel daarom onze hulp in als u onderstaande gevolgen van vochtproblemen herkent:

 • Loslaten van verf op uw muren
 • Behang dat loslaat met vochtplekken
 • Schimmelplekken
 • Kringen in het plafond
 • Ongebruikelijk hoog energieverbruik
 • Onze lekkage specialisten staan altijd voor u klaar om deskundig advies te geven en om vrijblijvend een offerte op te stellen.

 

Schimmelbestrijding Amsterdam Zuid

Vochtproblemen moet u tijdig aanpakken om schimmels te voorkomen. Mocht het toch zover zijn gekomen dan is het belangrijk dat deze schimmels effectief aangepakt worden. Voordat u de schimmel probeert te verwijderen is het raadzaam om te achterhalen waar de vochtproblemen zitten. Alleen dan kunt u schimmel de volgende keer voorkomen.

Contact met loodgieter Amsterdam Zuid

Herkent u bovenstaande problemen? Heeft u wateroverlast in bijvoorbeeld uw kelder of vochtplekken op uw muren? Bel 24uur per dag naar loodgieter Amsterdam Zuid.

Vochtproblemen oplossen Amsterdam Zuid

Vochtproblemen in huis? Het is een veelvoorkomend probleem dat niet onderschat mag worden. Vochtproblemen kunnen op sluipende wijze veel schade aan uw woning veroorzaken. Maar dat niet alleen, ook uw wooncomfort heeft er onder te lijden en het kan zelfs tot gezondheidsklachten leiden. Kortom, bij vochtproblemen is meteen actie ondernemen vereist.

Hoe ontstaan vochtproblemen in huis?

Vochtproblemen kunnen ontstaan door daklekkage waarvan de bron meteen duidelijk is, maar er kan ook sprake zijn van een verborgen lekkage waarvan de oorsprong niet gemakkelijk te achterhalen is. Maar ook optrekkend vocht kan voor problemen zorgen. Met optrekkend vocht wordt grond- en regenwater bedoeld dat optrekt in de fundering en het metselwerk van de woning. Het kan soms een lange tijd duren voordat u ontdekt dat uw woning langzaam aangetast wordt door optrekkend vocht. Het uit zich vaak in schimmels, vochtplekken en een muffe geur.

Vochtproblemen door lekkage oplossen Amsterdam Zuid

Schakel bij een lekkage een lekkagespecialist Amsterdam Zuid in. Dat geldt zeker voor verborgen lekkages, die niet gemakkelijk op te sporen zijn. Uw specialist zet hiervoor de nieuwste technologieën in. Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar waar u uw schade kunt claimen. Voor waterschade aan muren, plafonds en het dak kunt u een beroep doen op de opstalverzekering en schade aan meubels en vloerbedekking kunt u op uw inboedelverzekering verhalen. Bij waterschade is het meestal nodig om de beschadigde spullen te vervangen en de muren zullen geschilderd moeten worden, waarbij extra vochtwerende maatregelen essentieel zijn.

Vochtproblemen door optrekkend vocht

Vermoed u optrekkend vocht in uw woning, meet dan de luchtvochtigheid met een hydrometer (te koop bij de bouwmarkt). Een te hoge luchtvochtigheid kan schimmel veroorzaken vooral in de keuken en badkamer, maar het kan door het hele huis voorkomen. Schimmels brengen schade toe aan houtwerk, behang, muren, plinten en plafonds. Doordat schimmel zich via de lucht voortplant, kan het in de longen terechtkomen. Bij een hoge luchtvochtigheid moet u bovendien meer stoken voor een aangename temperatuur. Een te hoge luchtvochtigheid is een signaal om meteen actie te ondernemen.

Wat te doen bij optrekkend vocht?

Schakel bij optrekkend vocht loodgieter Amsterdam Zuid in. Wij kunnen u adviseren over welke oplossingen er zijn. Zo is het belangrijk om uw woning goed te isoleren in combinatie met een uitstekende ventilatie. Onderhoud is ook essentieel: laat de muren en het dak regelmatig inspecteren. Zelf kunt u er ook rekening mee houden door dagelijks na het koken of het douchen de ruimtes goed te ventileren.

Heeft u last van een hardnekkig vochtprobleem? Contacteer Loodgieter Amsterdam Zuid, uw partner voor de bestrijding van vochtproblemen.

  SPOED!

   Minder spoed.